برگزاری هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی در قزوین

هشتمین دوره داوری مهراصالت ملی استان قزوین با حضور سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین، سرپرست معاونت صنایع‌دستی و هنرهای سنتی، داوران و کارشناسان این حوزه در عمارت تاریخی داعی برگزار شد.

به‌گزارش میراث آریا، مریم مهدوی روز یکشنبه ۱۸ آبان با اشاره به برگزاری این مراسم گفت: ۱۱۵ اثر از ۹۰ هنرمند فعال در عرصه صنایع‌دستی استان به این دوره از داوری مهر اصالتی ملی راه یافته‌اند.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین در خصوص فراوانی آثار افزود: در این دوره محصولات تولیدی صنعتگران در رشته‌های مختلف صنایع‌دستی اعم از بافته‌های داری و غیرداری، آثار چوبی، چرم دست‌دوز، آثار فلزی، رودوزی‌های الحاقی، محصولات آبگینه، زیورآلات سنتی، سفال و سرامیک و نساجی سنتی جهت داوری ارائه شده‌اند.  

او با اشاره به اینکه استان قزوین در برگزاری این دوره از مراسم داوری در میان سایر استان‌های کشور پیشگام بوده است، تصریح کرد: برنامه دوسالانه داوری مهراصالت ملی صنایع‌دستی از شاخص‌های اصلی ارزیابی عملکرد دستگاه در برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه است و همه استان‌ها تا پایان آبان‌ماه جاری این مراسم را برگزار می‌کنند.

برگزاری هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی در قزوین

مهدوی خاطرنشان کرد: اصالت اثر، مرغوبیت کالا از نظر مواداولیه، نوآوری و خلاقیت، بازاریابی متناسب با قیمت و کیفیت، امکان تداوم تولید و تولید انبوه محصول، ایجاد اشتغال پایدار و سازگاری با محیط زیست از جمله معیارهای اصلی ارزیابی داوران برای انتخاب به‌شمار می‌رود.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قزوین یادآور شد: ۱۵۷ مهر اصالت سهم آثار هنرمندان استان در هفت دوره قبلی برگزاری این مراسم بوده و امیدواریم امسال نیز شاهد انتخاب آثار فاخر و اصیل هنرمندان استان در فهرست دارندگان مهر اصالت ملی باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404081801241
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha